Unde vă petreceți timpul liber sau concediul? Simplu, în Clisura Dunării de Caraș Severin acest tărâm sălbatic, romantic, fabulous, încă prea puțin cunoscut, din sud vestul țării!

Ce se poate admira la noi?
Baziașul cu poarta de intrare a Dunării în țară, Balta Nera zonă avifaunistică și celebrele mânăstiri sârbești de la Baziaș, Zlatița și Cusici!

Golful Șușca cu ornitolog BIRD VIEW, Moldova Nouă cu faleza și vechiul port, ostrov Moldova Veche cu legenda mormântului lui Attila și a cailor sălbăticiți, satele cehești Gârnic, Sf. Elena, Bigăr cu cultura și tradițiile de sute de ani, peșterile Gaura cu Muscă, Grota Haiducească, Gaura Chindiei, cetățile medievale Sf. Ladislau, Drencova, castrul roman Vila Rustică, tabula Baross, parcul eolian Sf. Elena, morile de apa de pe valea Sicheviței și Gramensca, mânăstirile Baziaș, Zlatița, Gornea, turul producătorilor locali din Radimna, Pojejena. Gârnic, Sichevița, Coronini , Gornea, magnificul apus de soare de la Baziaș, dar și răsăritul și apusul soarelui din munții Locvei, izvorul mânzului și podul lui Dumnezeu, numai cu off-road! Evenimente culturale a etniilor sârbești, cehești, dar și bănățene!

Asociația Dunărea Moldova Nouă împreună cu CNIPT Moldova Nouă și în parteneriat cu cele patru pensiuni Pensiunea Danubio, Pensiunea Gernik, Pensiunea Casa Creța și Pensiunea Balkan vă așteaptă cu ospitalitatea recunoscută pentru a vă petrece un sejur de neuitat, turistic și gastronomic.

Asociația Dunărea Moldova Nouă împreună cu CNIPT Moldova Nouă promovează pachete turistice în zona Baziaș-Berzasca, turismul în acest colț de rai se desfășoară pe toată perioada anului, din ianuarie până în decembrie 2021!

Pachete turistice:
P1 – cu o noapte de cazare cu micul dejun – 150lei/camera dublă
P2 – cu două nopți de cazare cu micul dejun – 300 lei/camera dublă
P3 – cu trei nopți de cazare cu micul dejun – 450 lei /camera dublă
P4 – City Break cu micul dejun – 450 lei/camera dublă

Opțional, puteți alege următoarele servicii:
– plimbări cu șalupa, caiac-canoe pe Dunăre,
– off-road în munții Locvei,
– plimbări cu biciclete și ATV-uri,
– degustări de produse ecologice la producătorii locali,
– meniu cu preparate din pește, preparate cu specific cehesc (pemesc) și banatean,
– plimbări cu bacul (Baziaș 4) Moldova Veche-Golubat (Serbia) la deschiderea vămii cu Serbia,
– popasuri la Campingul DISCOVER WILD DANUBE.
– plimbări cu semeringul bănățean Oravița-Anina,
– traseu turistic Cheile Nerei.

Se asigură ghid de turism și transportul auto, la cerere, pe traseele turistice din zonă!

Pentru programarea unui sejur de povestit și la nepoți vă așteptăm la datele de contact: info@asociatiadunareamoldovanoua.eu ,
0752387568 , 0763427579 !