Povestea de succes a ZF Group din Oravița continuă! Împreună de 15 ani!

Cel mai bun mod de a prezice viitorul este de a-l construi, iar de la înființare, din anul 2007, Satelit Oravița, parte a ZF Group, construiește pentru viitor! Companie de tehnologie la nivel global, ZF Group furnizează sisteme pentru autoturisme, vehicule comerciale și tehnologie industrială, care fac posibilă generația următoare a mobilității.

Prezentă de 15 ani în localitatea Oravița, firma TRW Automotive Safety Systems SRL, preluată de producătorul german ZF Group, a început activitatea în luna iunie a anului 2007. Dacă inițial s-a lucrat într-un singur schimb, cu 119 operatori și cu proiecte în lucru ale celor de la Volkswagen și Fiat, în prezent, în companie lucrează 505 de angajați specializați în producția de volane, livrate către unii dintre cei mai importanți jucători de pe piața auto mondială.

În anul 2012, spațiul de producție a fost extins cu 300 mp. Același an a adus o binemeritată recunoaștere a valorii pentru ZF Satelit Oravița: nominalizarea ca furnizor de prim rang pentru unul dintre clienții de top și creșterea producției de volane la 1500 de bucăți pe zi.

După implementarea unui sistem de trasabilitate și reorganizarea spațiului de producție, în anul 2015 s-a obținut încă o creștere semnificativă a numărului de volane produse pe zi, la 5.000 de bucăți. Astfel, producția s-a situat în mod constant pe un trend ascendent, în ciuda faptului că anii de pandemie au creat probleme suplimentare legate de implementarea unui plan de prevenție COVID.

Iată declarația Andreei Cionca, Coordonator Resurse Umane, ZF Satelit Oravița: „Această sărbătoare este posibilă datorită angajaților care au dat dovadă de implicare, angajament, responsabilitate, voință puternică pentru reușită și care mereu caută soluții pentru rezolvarea problemelor. În cei 15 ani de activitate am avut provocări fără de care nu am fi reușit să fim o echipă motivată, stabilă și unită. Mulțumim colegilor care au crescut alături de noi și tuturor celor care s-au alăturat echipei noastre în toți acești ani. Ne dorim ca această companie să prospere, să fie cea mai bună în domeniul său, iar acest lucru depinde de aportul fiecăruia dintre noi. Suntem mândri că facem parte din această echipă minunată!”

La mulți ani!

De Adriana Baghiu în 30 iunie 2022, expressdebanat.ro