~ Proiecte europene ~

Asociația Dunărea Moldova Nouă (ADMN) își dorește extinderea parteneriatelor cu instituții publice, ONG-uri și companii din Uniunea Europeană în vederea implementării unor proiecte transnaționale cu valoare adăugată europeană.

ADMN – partenerul tău de încredere în Clisura Dunării

Propuneri de colaborare

Invitație la Parteneriat

Trasee ecoturistice în clisura dunării

Parteneriate STRATEGICE

Ani de activitate

Propuneri de colaborare

Suntem deschiși față de orice propunere de colaborare care să vizeze promovarea și dezvoltarea Clisurii Dunării.

Așteptăm cu interes propuneri inovative:

Cristina Truță – 0744512974,

e-mail: cristina.truta@gmail.com

Marketingul și promovarea destinației de ospitalitate

Mulțumită experienței profesionale anterioare, Asociația a decis să aibă inițiativa de a sprijini formarea parteneriatului public-privat, menit să constituie – conform Legi Turismului și recomandărilor Organizației Mondiale a Turismului și OCDE – Organizația de Management al Destinației Turistice (OMD) a zonei.

Această asociație nonprofit de utilitate publică, formată prin asocierea unui grup de unități teritorial-administrative (UAT-uri) cu organizații patronale profesionale și alte companii care activează în zonele respective, va fi cea dintâi care va asigura un marketing și o promovare strategică, măsurabilă ca eficiență, a întregii zone, obiectivelor și itinerariilor de la porțile Clisurii Dunării.

PUNCTE DE PEISAGISTICĂ

„PODUL LUI DUMNEZEU”

Invitație la Parteneriat

În traseele ghidate de Asociație a funcționat drept atracție-fanion vizitarea Ostrov-ului, unde se află ca vestigiu istoric nu numai movila lui Attila, ci și o surprinzătoare biodiversitate. De la caii sălbatici, ce reprezintă în sine un brand rarisim, la fauna și flora avifaunistică ce își au arealul între malul fluviului și Ostrov.

Spre a valoriza însă cu adevărat ca stațiune turistică Moldova Nouă organizația militează pentru un Parteneriat extins prin care să se ecologizeze mai întâi zona, după care să se treacă în mod concret la operațiunile necesare pentru clasificarea ca stațiune turistică.

Cetatea Sf. Ladislau – Coronini

Bazele unei trainice cooperări transfrontaliere au fost de mult timp așezate pe temeiuri de bun augur. Odată cu restaurarea Cetății Golubac din apropierea Parcului Național Djerdap (Serbia), este prioritar să milităm pentru activarea unor trasee turistice bilaterale, care să permită și vizitarea Cetății Sf. Ladislau.

Pentru aceasta, suntem deschiși la realizarea unui Parteneriat, care – după modelul bunelor practici din Serbia – să restaureze și să repună în valoare întreaga zonă din jurul Orașului Moldova Nouă.

Trasee turistice

BALTA NERA – OSTROV MOLDOVA VECHE

Promotori și Experți ai Destinației

De la bun început, pentru activitățile de orientare și promovare turistică Asociația a format și a colaborat un grup de entuziaști voluntari și colaboratori ce au întărit prin pilde palpabile nu numai legătura cu comunitatea locală, ci și au dat posibilitatea atragerii de noi vizitatori, mai ales cu prilejul festivalurilor, târgurilor sau altor evenimente, organizate în zona.

Acum, în virtutea Parteneriatului cu Fundația EUROLINK – Casa Europei din București și cu proiectul Catedrei Internaționale Onorifice ”Jean Bart” în sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (CIO-SUERD), fondat în parteneriat cu Academia Română (2012), se deschid noi orizonturi pentru profesionalizarea nucleului de ghizi, promotori și experți devotați destinației de ospitalitate Moldova Nouă și a împrejurimilor acesteia.

Devino Sponsor Oficial ADMN

Vezi pagina cu evenimente

Vezi Calendarul anual

Ce mai aștepți?