Am intrat cu toții într-o nouă eră a digitalizării masive, a activității de la distanță (remote work), precum și a aplicării Pactului Ecologic UE și a noilor orientări referitoare la modul de a călători și bucura de resursele ospitalității turistice.

Aceste transformări rapide afectează frontal atât imaginea, cât și randamentul activității organizațiilor / brandurilor noastre zi de zi. Spre a reuși o recuperare economică mai rapidă în perioada crizei COVID-19, cât și după depășirea acesteia, pentru a identifica noi parteneri viabili și a maximiza randamentul global al prezenței și marketingului online, Fundația EUROLINK-Casa Europei a re-adaptat și lansat Parteneriatul Strategic, sub genericul ”DIGITAL UPGRADE PROJECT”, direct raportat la nevoile personalizate ale fiecărei organizații și, mai ales, în scopul extinderii bazei de parteneri, clienți și noi proiecte.

În acest sens, a fost propus organizațiilor interesate următorul set de soluții:
• în mod rapid și gratuit, pre-evaluarea privind adoptarea unui design atractiv al site-ului web, mult mai lesne accesibil de pe diverse dispozitive mobile (laptop, tabletă, telefon smart)
• promovarea în forță a ofertei / brandului organizației, prin canale Social Media strâns interconectate (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube, după caz)
• optimizarea site-ul (SEO) pentru vizibilitate sporită pe motoarele de căutare de tip Google, pentru ca site-ul să apară prioritar în pagină, conform introducerii cuvintelor-cheie dorite
• administrarea tehnică / mentenanța permanentă a site-ului și actualizarea ritmică a soft-urilor
• asistență tehnică specializată și personalizată pentru: aplicații mobile, softuri educaționale, promovarea prin rețele sociale (Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram etc), organizarea de live-uri și webinar-uri, etc.
• redactarea articolelor, mesajelor și comunicatelor de presă, precum și diseminare acestor, inclusiv prin sprijinul Partenerilor Media ai programului
• traducerea site-ului în diverse limbi străine: engleză, franceză, spaniolă, italiană, etc.
• partenerierea cu alte site-uri sau rețele / platforme, în vederea creșterii vizibilității și credibilității site-ului propriu
• interconectarea cu informațiile și proiectele altor rețele europene

Pentru a ne conecta la Parteneriatul Strategic propus, ce are drept scop comun generarea unui spațiu mai prietenos și mai dinamic pentru cât mai diverse proiecte, colaborări și evenimente, avansăm invitația aderării Dvs. la acest program, pe baza Formularului de Afiliere disponibil pe site-ul: http://ciosuerd.houseofeurope.ro/digital-upgrade-project  .

Înscrierea în acest program este gratuită și deschisă tuturor organizațiilor interesate (ONG-uri, instituții publice, companii, PFA etc). Detaliile juridice / tehnice ale acestei colaborări urmează a fi stabilite de la caz la caz cu fiecare partener. În cea de-a doua etapă, în urma pre-evaluării gratuite, inițiatorii proiectului propun un mod de colaborare și sprijin reciproc prin semnarea unui Acord-Cadru de Parteneriat, care va stabili prin eventuale acte adiționale modul concret și cât mai favorabil de colaborare.

Pentru conformitate,
Fundația EUROLINK – Casa Europei
c/o CIO-SUERD ”Jean Bart”