Suspansul premiilor puse la bătaie de primarul orașului Moldova Nouă, cu ocazia campaniei de ecologizare orașului de la malul Dunării, a luat sfârșit!

Desfășurată în perioada 11-31 martie, campania „Curățenie de primăvară””, inițiată de autoritățile locale de la Moldova Nouă, a trezit în nenumărați cetățeni atât spiritul civic, cât și dorința de a rezona cu scopul inițiatorilor acestui demers și anume: transformarea orașului Moldova Nouă într-un oraș curat!

În ideea de a-i motiva pe cât mai mulți cetățeni să adere la această propunere, edilul Torma a renunțat la o parte din salariul său, sumă pe care urmărea să o transforme în premii pentru „cea mai faină casă și spațiu verde aparținător”.

În ultima săptămână dinaintea sărbătorilor Pascale, în 25 aprilie, edilul-șef Torma a făcut o selecție a tuturor postărilor care ilustrau modul în care participanții la concurs au ecologizat diferite zone din oraș, iar, la final, suma de 2.000 lei a fost împărțită celor șapte norocoși, după cum urmează:

– Codrina Sporea: 500 lei;
– Minodora Rogobete: 500 lei:
– Marius Uciu Bela: 300 lei;
– Luminița Doltu: 200 lei;
– Tomislav Popovici: 200 lei;
– Corneliu Martin: 200 lei;
– Daiana Lingurar: 100 lei.

Premiile obținute se vor putea ridica de la sediul Primăriei Moldova Nouă, începând cu data de 2 mai.

Deși inițial șeful administrației de la malul Dunării și-a propus să aloce, în cadrul acestei campanii, suma de 3.000 lei, din păcate, spune acesta, „nu am reușit să alocăm întreaga sumă din cauza faptului că nu am avut etichetări pe Facebook”. Cu toate acestea, Adrian Torma se declară mulțumit de modul în care a decurs întreaga mobilizare și declară: „Încet și cu multă implicare vom transforma Moldova Nouă într-un oraș curat. Moldova Nouă este casa noastră!”.

Sursa: https://expressdebanat.ro/primarul-torma-a-anuntat-castigatorii-campaniei-curatenie-de-primavara