Am așteptat un an și trei luni să începem azi15.05.2021 activitățile cu elevii voluntari de la LTCDMN!

De la vizitarea expoziției de artă, ecologizarea traseelor turistice, instruirea în ghidarea turiștilor, informarea despre obiectivele turistice și în final o binemeritată pizza cu suc, a încheiat o zi în care voluntarii au fost încântați de experiența trăită cu părerea de rău că s-a sfârșit ziua, dar cu dorința fermă de a reveni!

Îi așteptăm cu brațele deschise la o nouă aventură pentru învățarea și cunoașterea patrimoniului natural, cultural și istoric al Clisurii Dunării din Caraș Severin!

Acțiunea a fost organizată de Asociația Dunărea Moldova Nouă împreună cu Primăria Moldova Nouă, cu sprijinul LTCDMN, DISCOVER WILD DANUBE și voluntarilor care au venit lângă noi Denis Olteanu cu soția și Ion Anoca!

Toată echipa a fost la înălțime iar atmosfera a fost extraordinară și care prevestește bucuria participării la evenimentele de acest gen organizate de ADMN!