Asociația Dunărea – Moldova Nouă

PARTENERUL TĂU DE ÎNCREDERE ÎN CLISURA DUNĂRII!
“Dacă Dunărea este firul roșu ce unește popoare și civilizații,
noi suntem partizani ai ștafetei reînnoite între generații” – Echipa ADMN

Am început 2019 cu speranța unui an mai prolific prin semnarea unui ACORD-CADRU DE PARTENERIAT din 05.01.2019 cu FUNDAŢIA EUROLINK – CASA EUROPEI!

Obiectul Acordului-Cadru de Parteneriat îl constituie colaborarea partenerilor, în condiţiile convenite în cadrul unui Parteneriat Strategic pentru desfăşurarea activităţilor în cadrul ”DIGITAL UPGRADE PROJECT” – Proiect-instrument de promovare și creștere a competitivității organizației.

Parteneriatul Strategic este propus ca o structurare de tip club și este coordonat de Fundaţia EUROLINK-Casa Europei, Membră EUNET – European Network for Education and Training, cu sprijinul Catedrei Internaţionale Onorifice ”Jean Bart” în sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (CIO-SUERD), fondată în anul 2012 în parteneriat cu Academia Română și al Asociației ”Comunitățile Locale Riverane Dunării” (CLDR), Membră a Consiliului Orașelor și Regiunilor Dunării (CoDCR).

2019 un nou orizont cu perspective încurajatoare în care cu ajutorul lui D-zeu,sperăm în obținerea unor rezultate(implementări) pe măsura implicarii noastre, pentru colțul mic de rai-Banatul de Clisură!