Asociația Dunărea Moldova Nouă candidează la Competiția RO SMART in Țara lui Andrei cu un proiect inovativ în favoarea dezvoltării turismului în Clisura Dunării.

Proiect își propune digitalizarea traseelor turistice din jurul orașului Moldova Nouă și realizarea unei hărți digitale care să poată fi accesată printr-un website PWA (Progressive Web Application) și Sistem de scanare QR CODE.

Informațiile vor fi disponibile în limba română și engleză. Ideea a plecat de la discuțiile purtate cu angajații Centrelor de informare turistică din Clisura Dunării – Moldova Nouă, Socol, Garnic, Pojejena, Berzasca. Aceștia ne-au spus că turiștii străini care vin în zona cer hărți în limba engleză sau germană și se plâng de faptul că nu au acoperire la rețelele de mobil pentru a accesa informațiile turistice disponibile on-line. Prin proiect, vom culege datele GPS pentru realizarea hărților, vom prezenta pe site-ul PWA obiectivele turistice și locurile de cazare, contribuind astfel la dezvoltarea turismului în Clisura Dunării. Totodată, vom ecologiza și reface marcajele turistice de pe 3 trasee.

Avem nevoie de votul Dvs. și vă invităm să ne acordați votul Dvs. la linkul https://www.taraluiandrei.ro/ro-smart/infrastructura… ! Perioada de votare începe azi (cu votul Dvs.) și se întinde până în data de 19 iunie 2019!

Vă mulțumim din inimă și suflet pentru votul acordat!